vrijdag 3 juli 2015

Warm warm!!


Beste ouders,

Wat gaat de tijd toch snel, nog maar één week en dan hebben we zomervakantie! We hebben het zo gezellig met elkaar en willen elkaar nog niet missen. Maar er komt nog een hele leuke week aan met het afscheid van groep 2 en de gezellige BBQ om het jaar af te sluiten!

Waar hebben wij deze week aan gewerkt?
De oudste kleuters hebben in hun zomerboekje 2 gewerkt, waarbij er geklapt en geteld moest worden. Alle beginnend groep 3 rekenwerkboekjes zijn helemaal af! Toppie!!!
De jongste hebben ook in hun zomerboekje 1 gewerkt , waarbij zij heel goed moesten tellen en kleuren. We hebben allemaal gezellige werkjes uit de kasten gepakt. Daarnaast hebben natuurlijk nog lekker in de hoeken en met materiaal gespeeld!

We hebben natuurlijk ook heerlijk van het zonnetje genoten......


En natuurlijk lekker met water gespeeld!! Op deze dag hadden wij hele tas vol met waterballonnen gekregen! Bedankt Jenny!!

Maandag hebben wij de verjaardag van Eden gevierd. Hiep hiep hoera! Eden 5 jaar!
Dinsdag en woensdag waren de vrijwillige rapportbesprekingen. Wat fijn om iedereen nog even te spreken. Wat hadden de oudste kleuters allemaal een prachtig rapport! Helemaal klaar voor groep 3!

Woensdag kwam groep 3 bij ons op visite in de klas. Wauw wat waren we blij om iedereen weer te zien!! Een klas vol met 48 kinderen!!! We hadden een vragenlijst met wel 25 vragen over en voor groep 3 gemaakt. Hierop stonden vragen
zoals; Hebben jullie een blokkenhoek?  Wat doen jullie bij de gym? Heb je een eigen tafel en stoel? Is er een kraan? Haha! De groep 3 kinderen hebben het allemaal heel goed aan ons uitgelegd! Ze hadden ook nog een groep 3 boekje voor de oudste gemaakt. Hier in stonden allemaal leuke werkjes. Wat waren ze allemaal lief aan het werk.....


Deze week hebben wij weer lekker schoongemaakt in de klas. Linda, Margo, Nienke, Evelien, Michael, Renée en Cindy bedankt voor jullie hulp! De kinderen helpen de juf ook goed mee! De klas is al bijna helemaal klaar!!!Vrijdag hadden wij het feestje van Jesse. Hiep hiep Hoera Jesse 5 jaar!


Vrijdagmiddag was het dan zover….. De groep 2 kinderen mochten in hun toekomstige groep 3 gaan wennen! SPANNEND!!! Ze mochten alvast even in de klas zitten en de nieuwe klasgenoten ontmoeten. Ze mochten ook nog twee groep 3 werkjes maken. De kinderen vonden het best spannend, maar uiteindelijk kwamen ze allemaal vrolijk terug. Dat komt helemaal goed met deze kanjers! 
Fijn weekend!

Liefs,

Juf Daisy 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen