vrijdag 5 juni 2015

Week 23: De zon schijnt!

Beste ouders,


Wat hebben we een geweldige zonnige week met elkaar gehad. We hebben deze week dan ook lekker buiten gespeeld en buitenspelletjes gedaan. Watervoetbal was een groot succes! Bij dit spel stonden we met alle kinderen in rijen tegen over elkaar en probeerde elkaars fles om te gooien. Ook zijn de zandbakken weer open gemaakt. De schoentjes stonden al snel in een hele mooie rij bij de juf en hop lekker met de voetjes het zand in. De kinderen hebben heerlijk in het nieuwe zand zitten spelen. We hebben ook gezellig met elkaar buiten gegeten. Heerlijk!

Wat genieten wij met onze lieve groep......

 

 
 


 
Deze week hadden wij de weektaak Motoriek! Hierbij oefenen wij met schrijfpatronen en figuren en hiermee kunnen we steeds mooier tekenen en schrijven. We hebben de letter r in ons lettermapje herhaald. Nu hebben we met elkaar gekeken welk woord er met een r eindigt. Natuurlijk hebben we ook motoriek werkjes uit de kast gemaakt. Tenslotte hebben we ook allemaal keurig in ons beginnen groep 3 rekenboekje gewerkt. De jongste hebben motoriek werkjes uit de kast gemaakt , in de hoeken gespeeld en gezamenlijk werkjes op het digibord gemaakt. Daarnaast ook nog op de ipads gewerkt!

In het kasteel is het ook elke dag weer een feestje!
 
 

Deze week vierde wij de 4e verjaardag van Roman. Hiep hiep hoera!We hebben ook weer gezellig met elkaar geknutseld. Deze week zijn er mooie jonkvrouwen en draken bij gekomen. De klas hangt al helemaal vol met prachtige werkjes! We zijn ook naar het speellokaal geweest. Hier hebben we met de touwen omhoog geklommen, met de klossen in een circuit gelopen, hindernisgesprongen en er stond een gooispel waarbij we de blokjes van de tegenpartij om moesten gooien. Fanatiek dat ze dan worden! Haha!

Deze week kwam juf Fabienne een weekje bij ons stage lopen. Ze loopt bij meester Erik stage en wilde graag even de sfeer bij de kleuters proeven! Wat hebben we een gezellig week met elkaar gehad! Veel succes met het vervolg van je studie! Liefs van ons!

Mooie momenten in de klas.....
Volgende week komt er een week vol leuke activiteiten aan!

- Woensdag vieren wij de verjaardag van de juf !! Alle kinderen mogen verkleed naar school. Op deze ochtend zullen er verschillende activiteiten in de klas plaats vinden.

 

- Donderdag gaan wij naar het Lieveheersbeestjespad. Hier mogen wij alles in de natuur gaan ontdekken. We vertrekken om 9.00!
 
- Sportdag is op vrijdagmiddag. Ouders mogen achter het hek bij het voorplein komen aanmoedigen!
 
Fijn zonnig weekend!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Groetjes,
 
Daisy 
Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen