vrijdag 12 juni 2015

Verjaardag van de juf!

Lieve ouders,

Nog maar 4 weken en dan is het jaar al weer voorbij! Wat gaat het allemaal snel. Gelukkig hebben we nog heel veel leuke en gezellige activiteiten met elkaar! We hebben weer een week vol feestjes en activiteiten achter de rug!

Woensdag hadden wij groot feest in de klas want de juf vierde "alvast" haar 25e verjaardag! Wat een gezellig feest!! De kinderen kwamen allemaal verkleed naar school. De klas was mooi versierd en er stonden 6 gezellige activiteiten klaar : cakejes versieren, sjoelen, twister, eier- loop, kleuren, vissen en eendjes vangen. De kinderen en de juf hebben zo genoten! We hebben heerlijk gesnoept van de spekjes, de cake en van de heerlijke ijsjes. Daarnaast kwamen de andere kleutergroepen hier in de klas zingen! Wat gezellig!! De juf heeft allemaal prachtige cadeautjes, bloemen, kaarten en tekeningen van de kinderen gekregen. Alle kinderen en ouders nogmaals hartelijk bedankt!!! Rianne en Renéé super fijn en gezellig dat jullie in de klas waren! Bedankt!!Donderdag zijn wij naar het Lieveheersbeestjespad geweest. Het was best een stukje wandelen, maar de kinderen hebben dit prima gedaan. We hebben daar zo genoten van de natuur en we hadden prachtig weer! De kinderen hebben in groepjes ( met een ouder) activiteiten uitgevoerd. Hierbij was het de bedoeling om de natuur te beleven door te bewegen, te ruiken, te luisteren en te kijken. We hebben als lieveheersbeestjes over een brug gelopen. We hebben een huis voor de dieren gebouwd. We hebben in de kas gekeken wat er allemaal groeit en bloeit.We hebben boomstammetjes omgerold om te kijken welke kriebelbeestjes er allemaal lopen! En aan verschillende planten geroken zoals munt, citroen en lavendel! Wat hadden de kinderen een plezier met het zoeken naar beestjes en planten. Na alle activiteiten hebben wij daar lekker ons 10 uur hapje opgegeten. En omdat de kinderen zo goed hun best gedaan hadden, zijn we op de terug weg nog even bij de speeltuin in de Appelstraat gegaan Wat waren ze lief aan het spelen. Toen was het toch echt tijd om naar school te gaan! Het was een hele wandeling terug, maar z e hebben het zo goed gedaan! Hierna hebben wij lekker onze boterham op school gegeten. Alle hulpouders ontzettend bedankt!!! Het was weer gezellig!


Samen spelen in de speeltuin!


Donderdag vierde wij de 6e verjaardag van Zoë! Hiep hiep hoera Zoë 6 jaar!


Vrijdagmiddag hadden wij de sportmiddag. Wat was het leuk om met de groep 8 kinderen te sporten! We mochten elke keer bij het lijntje aan het hek een spelletje met een cijfer uitkiezen. Natuurlijk hebben we ook regelmatig even water gedronken, want het was best warm. Na al dat sporten hadden de kinderen allemaal een lekker ijsje verdiend! Jammie!!! Jullie zijn kanjers!Fijn zonnig weekend allemaal!

Liefs,

Juf Daisy

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen