donderdag 18 december 2014

Kerstdiner!

Beste ouders,

We hebben de laatste gezellige dagen in 2014 gehad!! Helaas kreeg de juf zaterdag onverwachts de griep! Gelukkig waren juf Hannie en juf Marloes er om de klas op maandag en dinsdag op te vangen. Dankjewel! Wat zijn de kinderen lief geweest en wat hebben ze hard gewerkt. De kinderen hebben prachtige kerststukjes gemaakt! Bedankt alle moeders en oma!

Woensdag kwam de juf weer naar school en mochten we samen naar de kerstmusical kijken. Wat hebben we gelachen om de Kerstman. Wist u dat de kerstman vroeger een kabouter is geweest? En als afsluiting hadden wij woensdagavond het kerstdiner! De kinderen vonden het best spannend! Op het kleuterplein verzamelde wij allemaal bij elkaar. Hier zong het kerstkoor mooie liedjes en daar vlogen de eerste vlokjes door de lucht… sneeuw!!! Hierna zijn we in een treintje naar de klas vertrokken. Wat zag de klas er mooi uit! We mochten aan de lange tafel gaan zitten. Iedereen had zijn mooiste kleren aangetrokken. De kinderen zagen er echt prachtig uit! We hebben eerst lekker met elkaar gegeten. Hierna hebben we met discolampen en stoere muziek een gave modeshow over de tafels gelopen! Wat een pret! We hebben het verhaal over het kindje Jezus gelezen en hierna hebben we het kerstverhaal van de zandtovenaar bekeken, prachtig! En de kerstman kwam even langs!Na al dat lange zitten hebben we natuurlijk ook even bewogen. We hebben de pingu├»n dans gedaan!Donderdag was een rustdag! We hebben lekker rustig aan gedaan en zitten tekenen en kleuren. We hebben alle kerstspulletjes weer opgeruimd. De kinderen vonden het heel erg jammer dat de kerstboom weer werd weggehaald. Maar er komt natuurlijk weer een nieuw leuk thema aan : Kikker in de kou! ( Winter) Spulletjes zijn van harte welkom!

Ik wil de klassen, hulp en alle andere ouders ontzettend bedanken voor alle hulp tijdens het knutselen, kerststukjes maken, kerstdiner, opruimen enz.! We hebben een fantastisch kerstdiner gehad. Iedereen had heerlijke hapjes meegenomen en de kinderen hebben er van gesmikkeld! Bedankt voor alle lieve kaartjes en cadeautjes! Heel erg lief! De kinderen en de juf hebben ontzettend genoten van deze gezellige periode! Maar iedereen kan nu eerst goed uitrusten en de juf gaat uitzieken ;-)

Wij wensen iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig, gezond en vooral liefdevol 2015!Geniet allemaal van uw welverdiende vakantie en tot in het nieuwe jaar op maandag 5 januari!

Liefs,

Juf Daisy

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen