vrijdag 18 juli 2014

Laatste week....


Beste ouders,

Dit was het dan… de laatste gezellige week met elkaar!!

Maandag hebben wij de 5e verjaardag van Milan gevierd. Hij trakteerde ons op heerlijke cupcakes met aardbeien. Jammie!!!

Dinsdag hebben wij de verjaardag van Imran gevierd. Hiep hiep hoera Imran 6 jaar. We kregen een mooie dinotraktatie! Jammie!Woensdag hadden wij ons gezellige afscheidsfeest van de oudste kleuters!! Iedereen kreeg een mooie hoed met zijn/haar naam, een echt kleuter diploma, een foto met de juf en twee leesboekjes. Hierna zijn we gezellig in een bakfietsen optocht naar de speeltuin  Meer en Bos gefietst. Bij aankomst waren er andere scholen op dat idee gekomen en zodoende zijn wij weer op de fiets gestapt en lekker naar de Bosjes van Pex gereden. De kinderen vonden de fietstocht al prachtig! De kinderen hebben bij Pex heerlijk kunnen spelen en genieten. Ze kregen lekkere koekjes en limonade. Hierna weer op weg naar school, want daar hebben de groep 1 kinderen de groep 2 kinderen alvast uitgezwaaid met een afscheidslied. We hebben de ochtend afgesloten door met z’n alle gezellig te dansen! We gaan de oudste kleuters allemaal héél erg missen.In de middag hadden wij de afscheidsbarbecue met alle ouders, kinderen , broertjes zusjes in de bosjes van Pex. Er stond een mooie versierde partytent klaar voor het feest! Iedereen had zelfgemaakte hapjes en vlees mee genomen. Het leek wel een restaurant, met allemaal heerlijk hapjes! De kinderen speelden allemaal zo lief met elkaar in de speeltuin en de papa’s en  mama’s konden gezellig met de andere papa’s en mama’s bijkletsen. En we hadden er ook nog een heerlijk warm zonnetje bij! Het kon echt niet beter, het was echt genieten!! Klassen - en alle andere ouders bedankt voor alle hulp, inzet en gezelligheid!!De groep 2 kinderen ( Leonore, Mette, Emma, Sophie, Donna, Nynke, Viggo, Mirko, Imran, Birk, Tijn en Ruben) zullen na de zomervakantie naar groep 3 gaan. Ze hebben er dan ook keihard voor gewerkt met hele mooie resultaten. Ze zijn er helemaal klaar voor! Heel veel plezier en geluk in groep 3 bij meester Freek, juf Vera, juf Rosalie en juf Debbie. De juf hoopt stiekem dat jullie af en toe nog even een gezellig praatje bij de juf komen maken ;) Ik ga jullie zo missen. De groep 1 kinderen zie ik na de vakantie weer en dan maken we er weer een gezellig maar vooral leerzaam jaar van!

Hierbij wil ik alle ouders nogmaals bedanken voor dit hele mooi jaar en alle hulp. Geweldig! Bedankt voor alle mooie cadeautjes en lieve kaarten! Wat is 1/2a een leuke lieve groep en we hebben ook zo’n gezellige enthousiaste groep ouders. De juf is zo trots! Ik sluit de deur met een lach en neem een heel jaar vol met mooie herinneringen mee. Ik wens iedereen een hele fijne vakantie, rust lekker uit en ik zie jullie weer op maandag 1 september!Liefs,

Juf Daisy

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen