vrijdag 11 juli 2014

Week 28

Beste ouders,

Wat gaat de tijd toch snel, nog maar één week en dan hebben we zomervakantie! We hebben het zo gezellig met elkaar en willen elkaar nog niet missen.

Waar hebben wij deze week aan gewerkt?

  • De oudste kleuters hebben in hun zomerboekje 2 gewerkt, waarbij er geklapt en geteld moest worden. De jongste hebben ook in hun zomerboekje 1 gewerkt , waarbij zij heel goed moesten tellen en kleuren.
  • We hebben allemaal veel moeilijke werkjes uit de kasten gedaan. De groep 2 kinderen hebben zelfs moeilijk werkjes uit groep 3 gemaakt, waarbij er al woorden gelegd moesten worden.
  • Daarnaast hebben natuurlijk nog lekker in de hoeken en met materiaal gespeeld!


Maandag mochten wij bij de musical " De lachfactor" van groep 8 kijken. Ze zongen allemaal leuke liedjes voor ons. Wat vonden de kinderen dit gaaf om te zien, want over een aantal jaren zullen zij daar ook zelf staan!


Mirko vierde deze week zijn 6e verjaardag. Hiep hiep hoeraa!!!


Woensdag waren alle kinderen in het oranje verkleed om Nederland aan te moedigen voor de wedstrijd NED- ARG. We hebben voetballiedjes geluisterd en daarbij ook het lied van de papa van Emma lynn : Sta op en schreeuw oranje. Emma Lynn kwam ook in de clip voor!! Grappig!! We hebben een aflevering bekeken hoe het allemaal werkt bij het voetbal.  Hele hoop regeltjes! We hebben daarbij ook nog allemaal een voorspelling gedaan voor NED – ARG. Die avond speelde Nederland in de halve finale. Helaas heeft Nederland niet gewonnen. Quinten had het een goede voorspelling gedaan en dacht dat Argentinië zou gaan winnen. We zijn het er allemaal over eens dat de voetballers toch goed hun best hebben gedaan! We gaan voor de derde plek!Donderdag scheen gelukkig weer  het zonnetje buiten. Zodoende hebben wij onze tas gepakt en zijn wij ons 10 uur hapje lekker buiten gaan opeten. Super gezellig, soort picknicken!!

Vrijdag hadden wij onze laatste dansles. Heel jammer, maar wat hebben we genoten van alle dansen, dansvormen, activiteiten en bewegingen die wij geleerd hebben Bedankt dat wij mee mochten doen met deze pilot! De dansdocenten hebben de kinderen zien groeien en zijn trots op de kinderen!!En wij gaan natuurlijk lekker door met dans en muziek in de klas!Vrijdagmiddag was het dan zover….. De groep 2 kinderen mochten in hun toekomstige groep 3 gaan wennen! SPANNEND!!! Ze mochten alvast even in de klas zitten en de nieuwe klasgenoten ontmoeten. Ze mochten ook nog twee groep 3 werkjes maken. De kinderen vonden het best spannend, maar uiteindelijk kwamen ze allemaal vrolijk terug. Dat komt helemaal goed met deze kanjers! Fijn weekend!

Liefs,

Juf Daisy 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen