donderdag 5 juni 2014

Week 22 en 23 Circus!

Beste ouders,

De klas is omgetoverd tot een circusklas met een echt circus! De kinderen kunnen zich hier omkleden tot circusartiesten en ook optreden. Er liggen ringen, jongleerballen en bordjes die je met een stok omhoog moet houden. Best lastig kan ik u vertellen, haha! Er mag ook publiek komen kijken maar dan moet u natuurlijk eerst even een kaartje bij het circuswinkeltje kopen. Een kaartje kost namelijk 3 euro en daarnaast kunt u hier ook nog wat lekkers zoals een ijsje kopen. Hierna mag u plaats nemen in het circus. De circusdirecteur/ spreker geeft een warm welkom en vertelt welke artiesten er op zullen treden. Er treden ook dieren op in het circus, zoals de vrolijke tijger en de lieve olifanten.  Komt tot zien, komt tot zien!

                  


Deze week hebben wij ook in het speellokaal Circus gespeeld. De kinderen hebben echte circus oefeningen geleerd. De kinderen en de juf hebben vreselijk gelachen!! Kijk eens naar  de acrobaten!!  

 

 We hebben ook al over het circus geknutseld. Er zijn al mooie verfwerkjes geschilderd en we hebben een héle lange circustrein op de gang gemaakt. Ieder knutselt een eigen wagonnetje!! De lessen staan ook centraal rondom het circus. We hebben geleerd wat er allemaal bij het circus hoort, een woordweb! We hebben zelf  circuswoorden geschreven. En we weten hoe we circus woorden kunnen klappen. Daarnaast hebben we de cijfers, letters en het rijmen weer goed geoefend!Hiep hiep hoeraaaaa Viggo en Birk werden 6 jaar! Gefeliciteerd mannen!!

 


De sterrenkers is ontzettend snel gegroeid. Zo snel dat we vandaag onze sterrenkers op een crackertje met kruidenkaas konden eten. Jammie wat smaakte dat lekker!!!

 We hebben deze week nog iets moois geknutseld voor onze papa’s, maar daar kunnen we natuurlijk nog 
niets over vertellen!!!!

Iedereen een hele fijne vakantie!

Liefs,


Juf Daisy 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen