vrijdag 18 april 2014

Kinderboerderij en het paasontbijt

Beste ouders,


Wat hebben we een gezellige paasweek met elkaar gehad. Woensdag zijn wij bij kinderboerderij Gagelhoeve op visite geweest en mochten wij de boerin overal bij helpen: poepscheppen, borstelen, kippen eten geven enz. De koe had een hele dikke buik en zal binnenkort haar kalfje krijgen. Daarnaast liepen er ook al wat grote lammetjes rond. De kinderen straalden en genoten zichtbaar!!


Donderdag hadden wij ons Paasontbijt en het was echt héél gezellig! Iedereen kwam in pyjama de klas binnen, geweldig!! De kinderen hadden voor elkaar een ontbijtje gemaakt. We hebben er heerlijk van gegeten en hadden fruit toe! Na het ontbijt hebben we eieren in de bosjes van Pex gezocht. Wat waren de eieren snel gevonden, wat knap! Er zat ook een speciaal ei bij: een muziek ei!!! Mirko heeft deze hoog in de boom gevonden. Hierna zijn wij naar de speeltuin gewandeld en onderweg kwamen wij twee Paashazen tegen! Deze leken verdacht veel op juf eline en de overblijf juf, haha! Wij hebben in de speeltuin leuk samen gespeeld. Bij terugkomst en het omkleden konden we zelf wel een zandbak vullen, met al dat zand! S middags hebben we de week rustig afgesloten, alles schoongemaakt en opgeruimd. Hierna kregen wij twee lekkere paashapjes van Imran (vogelnestjes van cornflakes) en van Zoë S ( paaskoekjes). Jammie, heel erg lekker, dankjewel!


We hebben het deze week goed getroffen met het zonnetje. Bij deze willen wij alle  hulpouders ontzettend bedanken. De kinderen en de juf hebben genoten!!

Fijn paasweekend!

Liefs,

Juf Daisy


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen