vrijdag 19 juli 2013

Week 29. De laatste week....

Beste ouders,

Afgelopen week hebben wij dan toch echt de laatste gezellige week met elkaar gehad. Woensdag hadden wij ons gezellige afscheidsfeest van de oudste kleuters. Iedereen kreeg een mooie hoed met zijn/haar naam, een echt kleuter diploma en een foto met de juf. Hierna zijn we gezellig naar de speeltuin in Meer en Bos gegaan. De kinderen hebben hier heerlijk kunnen spelen en genieten. Ze kregen lekkere koekjes en limonade met als toetje een heerlijk aardbeien ijsje!! Jammie!! Hierna weer op weg naar school, want daar stond een lunch met heerlijke hapjes klaar voor alle papa's en mama's. Af en toe even wat lekker smikkelen, een kletspraatje, een dansje erbij en natuurlijk een polonaise door de klas! Tenslotte werden de groep 2 kinderen door de juf de klas uitgeveegd. Helemaal klaar voor groep 3. Het was een hele leuke en gezellige dag met elkaar. Klassen en hulp ouders bedankt voor alle hulp, inzet en gezelligheid.Donderdag hadden wij ons afscheidsfeestje van Lea, omdat zij helaas gaat verhuizen. Wij hebben een mooi 1/2A boek met allemaal tekeningen en foto's van de kinderen gegeven. Daarnaast heeft ze ook leuke cadeautjes van de kinderen en de juf gekregen. We gaan haar heel erg missen. Wij wensen haar heel veel plezier en geluk op haar nieuwe school!
De groep 2 kinderen zullen na de zomervakantie naar groep 3 gaan. Ze hebben er dan ook keihard voor gewerkt met hele mooie resultaten. Ze zijn er klaar voor. Heel veel plezier en geluk in groep 3. De juf hoopt stiekem dat jullie af en toe nog even een gezellig praatje bij de juf komen maken ;) Ik ga jullie missen. De groep 1 kinderen zie ik na de vakantie weer en dan maken we er weer een gezellig maar vooral leerzaam jaar van!


De klas is helemaal schoon en leeg en de deur gaat dicht. Ouders, erg bedankt met het helpen schoonmaken!

Hierbij wil ik alle ouders nogmaals bedanken voor dit hele mooi jaar. Op naar de volgende mooie en gezellige jaren! Ik kijk nu al uit naar volgend schooljaar, maar eerst gaat de juf even heerlijk uitrusten! Haha!

Fijne vakantie en tot volgend schooljaar!

Liefs,

Juf Daisy

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen