vrijdag 5 juli 2013

Week 26

Beste ouders,

Wat gaat de tijd toch snel, nog maar twee weken en dan hebben we zomervakantie! We hebben het zo gezellig met elkaar!!

Waar hebben wij deze week aan gewerkt?

  • We hadden deze week geen weektaak meer, maar de oudste kleuters hebben heel goed aan hun beginnend groep 3 rekenwerkboekje gewerkt.
  • Kleuren kringactiviteit met daarbij zelf gekozen voorwerpen.
  • De jongste hebben een heel goed kijkwerkje gemaakt, waarbij zij een patroon heel precies na moesten tekenen.
  • Daarnaast hebben wij allemaal veel moeilijke werkjes uit de kast gedaan en in de hoeken gespeeld!

 Lekker samen picknicken in de poppenhoek.


Deze week hebben wij 3 feestjes gehad. Het kan niet op!! Op dinsdag werd Jesse 6 jaar !! Hiep hiep hoera! Jesse heeft heerlijke cakepops uitgedeeld Jammie!!Op woensdag hadden wij het grote zomerfeest!! Het zonnetje was er niet, maar dat mocht de pret niet drukken. Juf Daisy en juf Marleen stonden gezellig achter de pannenkoeken, snoep en limonade kraam.
Alle kinderen kwamen gezellig een pannenkoek bij de juf eten! Wat gezellig!! Er was ook een spookhuis met enge foto's van de juffen en meester. De kinderen vonden het leuk maar ook wel een beetje eng!!!Daarnaast waren er allemaal  gezellige spelletjes. De jongens hebben mooie timmerwerken gemaakt. Knap hoor! En er was een gezellige band waarbij er lekker gedanst kon worden. Het was erg gezellig!!!

Op vrijdag werd Mirko al weer 5 jaar!! Hij heeft ons op heerlijke raket ijsjes getrakteerd! Smullen!! Ouders, bedankt voor de lekkere traktaties en de leuke uitdeel cadeautjes!
BELANGRIJK :

Maandag krijgen alle groep 2 kinderen hun laatste rapport mee naar huis! Spannend!! Dit rapport mag na de vakantie bij de groep 3 leerkracht ingeleverd worden. Op dinsdagochtend zal er van elk rapport een kopietje in de klas liggen. Dit kunt u even tekenen zodat het rapport ook in het dossier kan. 
 
Volgende week donderdag willen wij graag een verkeers spelles buiten doen. Hierbij hebben wij een aantal fietsen / grote steppen nodig. Wie o wie kan donderdag zijn fiets mee naar school nemen, zodat wij over het echte verkeersplein kunnen rijden. Houdt u er rekening mee dat er ook andere kinderen op de fiets gaan fietsen. Laat het even aan mij weten als dit voor u geen probleem is!- Volgende week vrijdag mogen de oudste kleuters in de middag bij groep 3 wennen! Spannend!!!!
- Volgende week ma, di en do zijn de vrijwillige 10 min gesprekken. We zien en spreken elkaar dagelijks! Als u het toch fijn vindt, zijn er nog een aantal plekken in het schema vrij.
- Wie oh wie helpt ons bij het schoonmaken van de werkjes en de klas. De lijst is al aardig ingevuld, maar er zijn nog een aantal plekjes vrij. Alvast bedankt!

Een heel fijn zonnig weekend!

Liefs,

Juf Daisy


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen