vrijdag 28 juni 2013

Week 25 : Schoolreis "We zijn er bijnaaaaaaa"

Beste ouders,

Maandag zijn wij weer met een nieuwe weektaak gestart.

Dit hebben wij deze week geleerd :
  • Het schilderen van prachtige vlinders.
  • Woorden maken met de losse letters die we geleerd hebben
  • Blokvormen na tekenen ( oriĆ«nteren in de ruimte)
  • Taalpiccolo werkjes uit de kast. Welke letter hoor je vooraan? Welke letter achteraan?
  • Cijfers 1-20. Ik ga met bus 20 op ... Schoolreis!!!
  • Bouw een toren net zo hoog als de juf en meten is weten!!! De kinderen vonden dit prachtig. Er moesten stoelen aan te pas komen om de blokken er boven op te zetten.
  • Lekker dansen en bewegen op muziek van Kinderen voor Kinderen!!
Woensdag was dan zover : Het schoolreisje naar Plaswijckpark!! De juf had verteld wat daar allemaal te zien is en we hadden zelfs al wat foto's van het park bekeken! Om half 10 vertrok de bus en de kinderen zaten helemaal klaar. Gelukkig waren de ouders ook helemaal niet gespannen haha. Daar aangekomen hebben wij ons 10 uur hapje gegeten en met alle kinderen en papa's en mama's op het springkussen gesprongen. Hierna mochten wij in groepjes uit een om het park te verkennen. Er was een heel verkeerspark waar de kinderen met een skelter konden rondrijden. Hier stond wel een hele vreemde meneer met pruik het verkeer te regelen haha! Er was een gedeelte met allemaal dieren en hier zijn we met een treintje langs gereden. Daarnaast was er ook een binnen speelparadijs ,waar de kinderen heerlijk konden klimmen en klauteren.  En we mochten tussen de vleugels van de zwaan om op het water te waterfietsen! Stoer!!! Tenslotte kregen alle kinderen een lekker waterijsje om deze gezellige dag mooi af te sluiten. Op de terug weg was het ineens wel heel erg stil... haha! Hulpouders bedankt voor de goede hulp en de gezelligheid!! Het was een super dag en de kinderen en de juf hebben genoten!!



































Donderdag hebben wij lekker rustig aan gedaan! Het was woensdag toch wel een lange dag voor de kinderen. Ze waren nog helemaal onder de indruk van alle activiteiten in Plaswijckpark.

Vrijdagmiddag hadden wij de sportmiddag. Wat kunnen de kinderen toch goed sporten met als beloning een lekker waterijsje!!! In de ochtend hebben de kinderen al warm gelopen door samen te hardlopen! Knap hoor! Dyanti heeft ons vandaag ook getrakteerd op heerlijke stukken watermeloen. Jammie!! De kinderen zaten er van te smikkelen. Bedankt Dyanti!

Daarnaast willen wij Jeannette ( moeder van Mirko) veel sterkte wensen na haar operatie! Wij wensen jou veel rust met een spoedig herstel. Wij hebben een mooie kaart voor je gemaakt! Dikke knuffel van alle kinderen en de juf!


Belangrijk :
  • Woensdag 3 juli : Zomerfeest van 16.00- 20.00
  • Dinsdag 9 en Woensdag 10 juli : Vrijwillige rapportbespreking, dit is niet verplicht!!
  • Woensdag 17 juli: Afscheid groep 2!
Vanaf maandag komt er een hulplijst naast de deur te hangen. Wij willen de klas weer helemaal netjes en schoon aan het einde van het jaar achterlaten. Op de lijst kunt u zich inschrijven of in de klas te helpen. Als is het maar een uurtje, hulp is altijd fijn in deze drukke tijd!!! Daarnaast zijn er ook materialen die wij graag mee naar huis willen geven om het daar schoon te maken. Wie oh wie zou ons hierbij willen helpen? ( kasten, werkjes, stoelen enz.)

Een fijn weekend!!

Liefs,

Juf Daisy

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen