vrijdag 21 juni 2013

Week 24 : Verjaardag van de juf!!

Beste ouders,

Wat een gezellige week! We hebben prachtig weer gehad, behalve vrijdag!! De eerste dag van de zomer was wel héél regenachtig!

Maandag zijn wij weer gestart met een nieuwe weektaak!!

Wat hebben wij deze week geleerd :
  • Nuance kleuren van licht naar donker.
  • Schrijven van woorden van het thema familie.
  • Letters benoemen en herkennen op het digibord.
  • Bouwen van bouwplan ( verkeer, huizen, flats, mensen, dieren, natuur en wegen) in de blokkenhoek.
  • Ruggenspraakwerkje: Tweetal kinderen tekent bij elkaar op de rug (vormen, cijfers en letters)
  • Daarnaast oefenen we elke week het rijmen, de cijfers 1-20 en de letters!
  • Schrijven in zand


Woensdag hadden wij groot feest in de klas want de juf vierde "alvast" haar 23ste verjaardag! Wat een feestje!! De klas was mooi versierd en er stonden 5 gezellige activiteiten klaar : cakejes versieren, sjoelen, twister, eierlepel- loop/ olifantenslurfspel en kleuren.  De kids hebben genoten! (alle foto's staan op Picasa). We hebben heerlijk gesnoept en lekker limonade gedronken.Daarnaast kwamen ook alle andere kleutergroepen hier in de klas zingen! Wat gezellig!!! De juf heeft allemaal prachtige cadeautjes van de kinderen gekregen met als TOPPER het klassencadeau: Een weekendje weg naar keuze!!!! Super gaaf en lief, maar veel te gek!! Alle ouders nogmaals hartelijk bedankt!!! De hulpmoeders ook super fijn dat jullie geholpen hebben! Bedankt!!!Deze week hebben wij ook weer lekker gesport :
- Klimmen en klauteren
- Hinderspringen
- Hoelahoepen
- Hinkelen
- Klossenlopen.

We hebben de hele week lekker veel gedanst, gezongen en bewogen. De kinderen vinden dat prachtig en kennen de liedjes al prima uit hun hoofd!!

Belangrijk :
Volgende week vrijdag (28 juni) hebben de kleuters sportmiddag van 13.30 tot 15.30. Het sporten zal op het voor plein zijn. De ouders mogen de kinderen achter het hek aanmoedigen !!


Woensdag : 26 juni Schoolreis : De kinderen krijgen in de klas een sticker op.Alle kinderen nemen hun rugzak met naam erop mee. Hierin een lunchpakketje met boterhammetjes, 2 pakjes drinken, wat lekkers, zwemkleren ( met mooi weer graag alvast onder hun kleding aan) + handdoek,  extra kleren, zonnebrand. Er is een gedeelte water aanwezig, maar dat is heel ondiep en speciaal voor jonge kinderen! We hopen natuurlijk op mooi weer!De kinderen vertrekken om 9.30 en uitzwaaien mag natuurlijk altijd ;) Om 15.30 zijn wij weer terug.
Een fijn weekend!!
Liefs,
Juf Daisy

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen