vrijdag 14 juni 2013

Week 23

Beste ouders,

Wat hebben we het toch gezellig met elkaar. Nog maar 5 weken voor de grote vakantie!Wat was het gezellig tijdens de vrijdag middag picknick! Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen en de gezelligheid. Wat hebben de kinderen weer hard gewerkt deze week. Bijna alle zelfportretten van de kinderen hangen aan de wall of fame haha! Wat ziet het er prachtig uit! Leuk om te zien hoe de kinderen naar zich zelf kijken.

Maandag zijn we weer met een nieuwe weektaak gestart.

Wat hebben wij deze week geleerd :
  • Het aan elkaar plakken van letters tot een woord : H AA S - haas!
  • Het ruimtelijk inschatten met het werkje bouwplan met huizen, dieren,wegen en verkeer.
  • De cijfers 1- 20. Ik ga met bus ... 20 naar .... Disneyland Parijs!
  • Lieveheersbeestjes eten bladluizen!
  • Motoriek werkjes - netjes de lijnen volgen en inkleuren.
  • Samen een werkje maken ( oudste met een jongste)
  • Bingo cijfers spel met dobbelen oudste en jongste.
  • Hinkelen op het speelplein.

Dinsdag zijn wij naar het lieveheersbeestjespad geweest. Het was best een stukje wandelen, maar de kids hebben dit prima gedaan. Daar aan gekomen kwam het zonnetje er lekker door. De kinderen hebben in groepjes ( met een ouder) activiteiten uitgevoerd. Hierbij was het de bedoeling om de natuur te beleven door te bewegen, te ruiken, te luisteren en te kijken.We hebben daar ons 10 uur hapje gegeten. Op de terug weg zijn wij nog even langs de speeltuin in de Appelstraat geweest. Wat hadden de kinderen een plezier. Het was een hele wandeling terug, maar het is prima verlopen. Alle hulpouders ontzettend bedankt! De foto's volgen vandaag via de mail! ( Picasa)


* ruiken aan alle plantjes.


* stoere mannen van het plein!Dinsdag is Zo√ę alweer 4 jaar geworden. Hiep Hiep Hoeraaaa!
Ze heeft heerlijke danootjes getrakteerd. Jammie!! Bedankt!


Woensdag hadden wij de inloop voor de jongste. De jongste zijn ook al erg knap met een werkje bezig. Let er wel op dat het uw kind het werkje maakt wat er is aangeboden en niet gaat wandelen of met andere zaken bezig is. Het doel van de inloop is dat de ouders leren wat de kinderen allemaal aan activiteiten krijgen aangeboden.

Donderdag hebben wij weer lekkere bewogen tijdens de gym. We hebben een reis om de wereld gemaakt langs alle familieleden. We hebben af en toe even een stop gemaakt om een foto te maken en daarna hop weer op pad!

Vrijdag  hebben we de laatste taken van de weektaak afgestempeld. De stickers zijn natuurlijk weer allemaal uitgedeeld. Tenslotte hebben we de week gezellig afgesloten met het heerlijke hapje van Erik! Jammie poffertjes met fruit!! Bedankt!

Daarnaast hebben wij natuurlijk deze week hard geknutseld aan het vaderdag cadeautje. Wat hebben wij toch een lieve en grappige vaders in de klas. Jaja de juf die hoort alle verhalen! Bij dit cadeau past dan ook de zin "Het echte cadeau staat voor de deur..... Een nieuwe .....  haha!Belangrijk :
Woensdag 19 juni :Verjaardag van de juf! Alle kinderen mogen verkleed!
Woensdag : 26 juni Schoolreis : Alle kinderen nemen hun rugzak met naam erop mee . Hierin een lunchpakketje met boterhammetjes, 2 pakjes drinken, wat lekkers, zwemkleren ( graag alvast onder hun kleding aan) + handdoek,  extra kleren, zonnebrand. Er is een gedeelte water aanwezig, maar dat is heel ondiep en voor jonge kinderen!!
Vrijdag 28 juni is de Sportmiddag van de kleuters.

Een heel fijn zonnig weekend voor alle vaders!

Liefs,

Juf Daisy

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen